Vrienden

Samen met u

Kunst ervaren als essentieel ingrediënt in ons bestaan en de samenleving. In al zijn vormen onderdeel van zingeving en onze identiteit. Zelf doen en genieten van het werk van anderen.
 
Kunsthal Boschveld is een bevlogen onafhankelijk en particulier initiatief. Incidenteel ontvangen wij voor  onze tentoonstellingen een bijdrage uit diverse fondsen. Wij kunnen ons programma van onderzoek en tentoonstellingen alleen realiseren met bijdragen van bedrijven, bezoekers, donateurs en sponsors.
 
U kunt eigenaar worden van kunstwerken die wij tonen. We adviseren u graag. Met donaties van kunstenaars die werk verkopen in Kunsthal Boschveld wordt het programma mede mogelijk gemaakt.
 
Kunsthal Boschveld is een boeiende plek voor het ontvangst van uw relaties of presentatie van uw bedrijf. Geinteresseerd? Laat ons u vrijblijvend informeren.
 
Ook kunt u met een jaarlijkse of eenmalige bijdrage Vriend worden van Kunsthal Boschveld. Graag verwelkomen wij u bij het gezelschap dat bijdraagt aan een levende dialoog over kunst en de realisatie van het programma van Kunsthal Boschveld. Geinteresseerd? We informeren u graag persoonlijk over de voorwaarden en voordelen van de vriendschap.
 
Wij bedanken:

 • alle vrijwilligers, die met hun grote inzet en hulp ons programma mede mogelijk hebben gemaakt;
 • alle kunstenaar die ons programma met hun donatie hebben ondersteund;
 • dhr. Adriaan Heinen voor zijn bijdrage aan de Ton Frenken expositie;
 • mevr. J. Rijnders en dhr. Jos Claassen voor hun bijdrage aan de Ton Frenken expositie;
 • Ekoplaza / Udea BV als sponsor voor onze ruimte aan de Vughterstraat 234;
 • Prins Bernhard Cultuurfonds voor de bijdrage aan de Grafiekbiennale Graphos I, II; overzichtstentoonstelling Corrie de Boer;
 • Gemeente ‘s-Hertogenbosch voor de bijdrage aan de overzichtstentoonstelling Jan Moerbeek; overzichtstentoonstelling Theo Besemer; overzichtstentoonstelling Ton Frenken;
  en via de Subsidieregeling Willem II Fabriek voor de tentoonstelling Sandro Setola; Groeten aan Finsterwolde op locatie Willem II Fabriek;
 • Hermes Fonds ’s-Hertogenbosch voor de bijdrage aan Groeten aan Finsterwolde; Overzichtstentoonstelling Ton Frenken;
 • Stichting Bosch500 voor de bijdrage aan de Bosch Open Expo; Ton Frenken